Katalaanin kielikurssi jatkuu jatkokurssilla keväällä 2019

Suomi–Katalonia-ystävyysseura järjesti kaikille avoimen katalaanin alkeiskurssin syksyllä 2018. Opettajana toimi Jordina Frago, joka opettaa katalaania myös Helsingin yliopistolla. Mukana oli syksyn aikana 10 opiskelijaa läsnä ja 15 etänä.

Voit tutustua kurssin sisältöön englanniksi tästä linkistä.

Kurssi jatkuu jatkokurssina keväällä 2019. Kevään aikana käydään läpi loput kurssikirjasta.

Kurssi pidetään torstaisin klo 18.00 – 20.00. Ensimmäinen opetuskerta on 31.1. ja kurssi jatkuu huhtikuulle saakka. Kurssia ei pidetä 7.3. ja talvilomaviikolla 21.2. kurssikerta pidetään vapaamuotoisemmin ravintolassa.

Kurssin pitopaikka informoidaan osallistujille ennen kurssin alkua muun infon lisäksi.

Kurssi on avoin kaikille. Osallistumismaksu Suomi–Katalonia-ystävyysseuran kannatusjäsenille (v. 2018 maksu maksettu) halvempi.

Kurssihinnat niille jotka jatkavat syksyn peruskurssia:

Kurssi läsnä = 60 € / 105 € (ystävyysseuran jäsenet / ei jäsenet)

Kurssi etänä = 40 € / 85 €

Kurssihinnat uusille opiskelijoille:

Kurssi läsnä = 90 € / 135 € (ystävyysseuran jäsenet / ei jäsenet)

Kurssi etänä = 70 € / 115 €

Uusille opiskelijoille kurssimaksu sisältää kurssikirjan postitettuna.

Ilmoittaudu kurssille mukaan:

Ilmoittautuneille lähetetään lasku tammikuussa sähköpostitse ja se täytyy maksaa ennen kurssille osallistumista.

Kurssille voi osallistua myös etänä. Kurssin luennot videokuvataan sähköiseen verkkoympäristöön, johon laaditaan myös ohjeet ja materiaalit etäopiskelua varten. Tallenteet säilyvät järjestelmässä vuoden ajan. Ystävyysseuran puitteissa Suomeen kehitetään myös katalaania taitavien verkosto, jota voidaan hyödyntää tuutoroinnissa joko livenä tai skypen välityksellä. Skypen välityksellä tapahtuvaa tuutorointia järjestetään myös yhteistyössä Katalonian Voluntat per Llengua -järjestön kanssa.

Etäopiskelijoiden maksuun sisältyy pääsy sähköiseen oppimisympäristöön sekä kotiin postitettava katalaanin kurssikirja. Oppimisympäristö sisältää:

• Tallenteen luennoista
  • Opettajan suosittelemat onlinelinkit sekä harjoitteet
  • Lisämateriaaleja pdf-tiedostoina
  • Keskustelupalstan opettajan ja muiden oppilaiden kanssa
  • Henkilökohtaisen palautteen kirjallisiin harjoituksiin

Finland-Catalonia Friendship Association organized a basic language course in Catalan during Autumn 2018. Course will now continue in Spring 2019.

Course will be held on Thursdays from 6 pm to 8 pm in Helsinki. Location will be announced later. First class will be held on 31 January and the course will last until April.

Participation fee is lower to the support members of the association.

Course fees for those continuing from the Autumn course

Normal course = 60 € / 105 € (members of the association / not members)

Online course = 40 € / 85 €

Course fees for new students

Normal course = 90 € / 135 € (members of the association / not members)

Online course = 70 € / 115 €

For new students the fee includes the course book.

You can also participate in the course online. In this option you will receive password to an online learning platform which will include the following:

• Recommended online sources and activities
  • Extra materials for the lessons (PDF)
  • Video of the lessons
  • Participation in forums and online activities
  • Personal feedback in writing activities

Online course also includes the Catalan course book posted to your home address. Network of Catalan-skilled people in Finland will also be established for tutoring and you can practice Catalan with Skype in cooperation with the Voluntat per Llengua organization.