Ilmoittautuminen syksyn katalaanin kielikurssille auki

Suomi–Katalonia-ystävyysseura järjestää kaikille avoimen katalaanin alkeiskurssin syksyllä 2018. Kurssi toteutetaan torstai-iltaisin kerran viikossa Helsingissä myöhemmin ilmoitettavassa paikassa. Opettajana toimii Jordina Frago, joka opettaa katalaania myös Helsingin yliopistolla.

Kurssi pidetään torstaisin klo 18.00 – 20.00. Ensimmäinen opetuskerta on 6.9. ja kurssi jatkuu joulukuulle saakka. Voit kuitenkin jo tutustua kurssin sisältöön englanniksi tästä linkistä.

Kurssi on avoin kaikille. Osallistumismaksu Suomi–Katalonia-ystävyysseuran kannatusjäsenille halvempi. Osallistumismaksuun sisältyy katalaanin kurssikirja.

Alustavat kurssihinnat (pieniä muutoksia hinnoissa voi vielä tulla):

Kurssi läsnä = 90 € / 135 € (ystävyysseuran jäsenet / ei jäsenet)

Kurssi etänä = 70 € / 115 €

Ilmoittaudu kurssille mukaan:

Ilmoittautuneille lähetetään lasku elokuun lopussa sähköpostitse ja se täytyy maksaa ennen kurssille osallistumista.

Kurssille voi osallistua myös etänä. Kurssin luennot videokuvataan sähköiseen verkkoympäristöön, johon laaditaan myös ohjeet ja materiaalit etäopiskelua varten. Tallenteet säilyvät järjestelmässä vuoden ajan. Ystävyysseuran puitteissa Suomeen kehitetään myös katalaania taitavien verkosto, jota voidaan hyödyntää tuutoroinnissa joko livenä tai skypen välityksellä. Skypen välityksellä tapahtuvaa tuutorointia järjestetään myös yhteistyössä Katalonian Voluntat per Llengua -järjestön kanssa.

Etäopiskelijoiden maksuun sisältyy pääsy sähköiseen oppimisympäristöön sekä kotiin postitettava katalaanin kurssikirja. Oppimisympäristö sisältää:

• Tallenteen luennoista
  • Opettajan suosittelemat onlinelinkit sekä harjoitteet
  • Lisämateriaaleja pdf-tiedostoina
  • Keskustelupalstan opettajan ja muiden oppilaiden kanssa
  • Henkilökohtaisen palautteen kirjallisiin harjoituksiin

Finland-Catalonia Friendship Association organizes basic language course in Catalan next Autumn. Course will be held on Thursdays from 6 pm to 8 pm in Helsinki. Location will be announced later. First class will be held on Thursday 6 September and the course will last until December.

Registration will open in July. Participation fee is lower to the support members of the association. Fee will include the Catalan course book.

Course fees:

For support members of the association = 90 / 70 € (normal course / online course)

No membership = 135 / 115 €

You can also participate in the course online. In this option you will receive password to an online learning platform which will include the following:

• Recommended online sources and activities
  • Extra materials for the lessons (PDF)
  • Video of the lessons
  • Participation in forums and online activities
  • Personal feedback in writing activities

Online course also includes the Catalan course book posted to your home address. Network of Catalan-skilled people in Finland will also be established for tutoring.